Yamaha YTR-8335RCS Bb-Trompet, sølv

kr 51 030,00

I 2018 satte Yamahas YTR6335RC en ny stanard for travle utøvere som krever et allsidig og effektivt instrument, som gir mulighet for å spille på sitt beste på tvers av sjangre og over lengre perioder.

Nå har Yamaha laget en ny forbedring, og har kommet opp med 8335RC, med enda større klang og projeksjon.

Til forkjell fra tidligere todelte klokker fra Yamaha, har denne noe tynnere materiale i den smale delen av klokka, mens det er tykker ei den andre enden. Dette gir en kompakt tone samtidig som man beholder optimal spillbarhet og respons. Dette er også den første todelte klokka fra Yamaha med «French bead» rim, noe som gir maksimal feedback til den som spiller.

YTR8335RC er den første Yamahatrompeten med avtagbar støtte på hovedstemmebøylen. Ved å ha på denne, økes motstanden og den toale spredninga reduseres og gir en mer fokusert klang. Ved å ta av støtta reduseres motstanden og gir en friere følelse.

tredje-sliden har et nytt design. Den ytterste delen er løs, som forenkler tømming av vann mens man spiller, og fingerringen er justerbar for å passe hånda. det er også en relativt stor knapp på sliden for å gjøre det enkelt å ta av sliden, samtidig som den gir en dypere resonans.

Et «one-piece» ventilhus  gir en friere spillefølelse og mer fleksibelt musikalsk uttrykk.

Bunnlokk i fosforbronse bidrar til glansfull og kraftig høyt register med en solid kjerne. Tykkelsen på lokkene er finjustert for å optimalisere spillefølelsen og gi økt respons.

Kontakt oss for pris

Varenummer: 8684 Kategorier: , , Stikkord: , ,